Paraatlet skal inspirere sportsklasseelever

31. august 2021

Sofie Sejer Skoubo fra det danske kørestolsrugbylandshold gæster torsdag formiddag Nørre Boulevard Skolen.

Sofie Skoubo i aktion ved PL. Foto: Lars Møller Sofie Skoubo i aktion ved PL. Foto: Lars Møller

Sportsklasseeleverne på Nørre Boulevard Skolen har fra tid til anden elitesportsrelaterede undervisningsforløb på deres skoleskema. De forskellige undervisningsforløb skal klæde sportsklasseeleverne på til det liv, som venter dem som elitesportsudøvere. Torsdag formiddag kommer inspirationen dog fra en for dem ukendt verden, nemlig parasport. 

For mange af eleverne vil kørestolsrugby være en ukendt sport. Mange danskere har dog sandsynligvis i sidste uge øget kendskabet til kørestolsrugby. Det danske kørestolsrugbylandshold var nemlig i aktion ved de paralympiske lege og mange har helt sikkert fået øjnene op for, at det er en både spændende og intens sport.

Sofie Sejer Skoubo var en del af det danske kørestolsrugby landshold i Tokyo. Hendes foredrag for sportsklasseeleverne vil tage udgangspunkt i hendes eget liv som elitesportsatlet. Fokus vil også være rettet mod den betydning, som idrætten har haft på hende, og så vil hun selvfølgelig også give sportsklasseeleverne et indblik i den kæmpe oplevelse, som de paralympiske lege har været for hende. 

- Lige nu er jeg både mentalt og fysisk træt, men jeg glæder mig til at møde sportsklasseeleverne og håber, at de er nysgerrige på at lære lidt mere om parasporten og de forskelle og ligheder, der er mellem parasporten og den sportsverden, der er deres hjemmebane, kommer det fra Sofie Skoubo.

Tilbage