Olympic Hopes

12. september 2023

- masser af international erfaring og en enkelt historisk medalje med hjem til Holstebro.

Caroline Alsøer og makkeren Alberte Noé på skamlen ved Olympic Hopes Caroline Alsøer og makkeren Alberte Noé på skamlen ved Olympic Hopes

Caroline Alsøer, Karen Stoubæk, Gry Wilholm og Sune Jensby Andersen var de fire roere, som repræsenterede Kraftcenter Vest ved Olympic Hopes i den forgangne weekend i Poznan, Polen.

Olympic Hopes har deltagelse af ca. 850 unge tlener fra 43 forskellige lande og dermed et af de største og første internationale stævner for unge kajaktalenter.

De fire roere som til daglig træner sammen ved Vandkraftsøen i Holstebro fik masser af erfaring med hjem, men 15-årige Caroline Alsøer, som til daglig går i Sportsklassen 9.SA på Nørre Boulevard Skolen, gjorde det som ingen andre kajakroere fra Holstebro nogensinde har gjort. Hun kom nemlig hjem med en medalje.

Medaljen kom i hus sammen med hendes landsholdskollega fra Vejle Å Alberte Noé. De to piger roede en bronzemedalje hjem i K2 - 200m og var også tæt på medalje i K2 - 500m, hvor de dog måtte tage til takke med en 4. plads.

Casper Stoubæk, som er leder for Kraftcenter Vest er da også efterfølgende rigtig tilfreds med de unge roere.

- Alle gør det godt. At Caroline også kommer hjem med medalje er vanvittig flot og historisk for klubben. Det kan vi kun være stolte af og også tage med i det videre arbejde med de unge kajakroere, kommer det fra Casper Stoubæk. 

Tilbage