Holstebro Sportsakademi

 

 

Vil du gerne flytte hjemmefra og bo sammen med andre, som også brænder for deres idræt og er i gang med en ungdomsuddannelse, så formidler Holstebro Elitesport via boligforeningen NordVestBo 16 små lejligheder.

Lejlighederne er beliggende på Birkehøj 9 og 11 tæt på Uddannelsescenter Holstebro og Holstebro Gymnasium. 

Yoga

Lejlighederne

Tidligere husede bygningerne på Birkehøj, Holstebro Sportscollege, men i dag er alle bygningerne omdannet til ungdomsboliger. I Birkehøj 9 og 11 har HESA indgået en særlig aftale med Boligforeningen Nordvestbo. Aftalen gør, at udøvere tilknyttet Holstebro Elitesport har fortrinsret til de 16 små lejligheder, som ligger i de to bygninger.

Lejlighederne er 34 m2 med en månedlig husleje på 2.330,- kr. samt 350 kr. aconto til varme. Derudover betales et indskud på 4500 kr. ved indflytning. Der skal desuden påregnes udgifter til internet og evt. TV pakke.

Boligen indehold

  • Egen entré med faste skabe.

  • En lys stue kombineret med tekøkken.

  • Tekøkkenet har 2 kogezoner og et lille køleskab med fryseboks samt lidt opbevaringsplads til køkkengrej. Der er forberedt til en lille miniovn eller mikroovn, som man selv skal medbringe..

  • Badeværelset har lyst inventar og sanitet, bruseniche, og og håndklædetørrer.

  • Lejligheden fremstår i lyse farver på vægge og lofter.

  • Fra værelset er der direkte udgang til din egen terrasse med et lille tørrestativ monteret på væggen.

  • Fællesareal med fælleskøkken med spiseplads og Tv-stue

  • Fælles vaskemaskine og tørretumbler til gratis benyttelse

Hvis du ønsker en rundvisning eller gerne vil skrives op til en af lejlighederne, skal du kontakte Holstebro Elitesport.

Skoleelever

Tryg Havn

Hvis du bor i en af lejlighederne på Birkehøj 9 eller 11, så er du i princippet flyttet hjemmefra og har dermed selv ansvaret for, at din hverdag fungerer og hænger sammen.

I en travl hverdag med masser af træning, lektier og meget andet kan det dog være rart, at der engang imellem er nogen, der kommer forbi og hygger og laver lidt mad. 

Tryg Havn er et koncept udviklet af TTH Holstebro og blev oprindelig startet for at give ligaspillere, som var langt hjemmefra, en mulighed for at få en "Holstebro familie". En Tryg Havn familie er en familie, som åbner deres hjem for en ligaspiller og hjælper dem med små udfodringer i hverdagen og at blive integreret i Holstebro. Den mulighed tilbyder vi også for vores beboere på Holstebro Sportsakademi.