Sportsklassernes Dag

8. november 2022

Holstebro Elitesport vil i år afprøve et nyt tiltag. Det sker, når de tirsdag den 29. november inviterer alle sportsglade børn og unge fra 6. 7. eller 8. klasse til Sportsklassernes Dag.

Foto: Ole Mortensen Foto: Ole Mortensen

På selve dagen får de potentielle nye sportsklasseelever mulighed for at være med til morgentræning på Idrætscenter Vest, se og opleve undervisningen på Nørre Boulevard Skolen og deltage i Fællesspisning på Uddannelsescenter Holstebros Skolehjem. Alt sammen aktiviteter som kendetegner en typisk dag for en sportsklasseelev.

Elite- og talentkonsulent Claus Kjærgaard siger om det nye tiltag:

- Med Sportsklassernes dag giver vi potentielle ansøgere mulighed for at få et lidt bedre beslutningsgrundlag inden de sender en ansøgning. Center for Ungdomsstudier peger på, at tryghed er en af de faktorer, der har stor betydning, når børn og unge skal prøve nye ting af. Det håber vi, at denne dag kan give dem, siger Claus Kjærgaard og fortsætter

- Jeg fornemmer, at der er mange børn og unge, som gerne vil gå i en sportsklasse, men tøver med at ansøge, fordi de er usikre på, hvad det indebærer. Vores hovedfokus er ikke på deres nuværende sportslige niveau, men vi vægter i højere grad, at de for det første ønsker at træne mere, og for det andet har en seriøs og nysgerrig tilgang til deres idræt, siger Claus Kjærgaard, som håber, at mange børn og unge vil tage imod invitationen.

Det nye tiltag er sendt ud til alle folkeskoleelever på 6. 7. og 8. klassetrin i Holstebro Kommune. Man kan tilmelde sig dagen via dette link. Seneste frist for tilmelding er den 23. november.

For yderligere information om Holstebro Elitesport og Sportsklasser klik her

Tilbage