Håndboldglade børn er vilde med at komme på håndboldcamp

19. oktober 2021

Holstebro Elitesport, Holstebro Håndbold og TTH Holstebro kan melde udsolgt til efterårsferiens håndboldcamp.

Magnus Bramming og Camilla Pytlick er klar til efterårscampen Magnus Bramming og Camilla Pytlick er klar til efterårscampen

TTH Holstebro, Holstebro Håndbold og Holstebro Elitesport lagde allerede i 2020 planer for, hvordan de sammen kunne skabe flere gode og sjove aktiviteter, som kunne være med til at fastholde og tiltrække flere børn til håndboldsporten. En fælles håndboldcamp var med i planerne. Sidste år blev den imidlertid aflyst, men i år er der lagt op til et par forrygende dage med masser af håndbold for de 45 tilmeldte børn.

- Håndbold er en af vores prioriterede idrætter i Holstebro Kommune og sammen med de to ligaklubber, har vi naturligvis et fælles ansvar for at skabe aktiviteter, som kan være med til at understøtte sporten, siger elite- og talentkonsulent Gitte Skoubo fra Holstebro Elitesport.

Noget af det mange tænker tilbage på som gode minder fra deres sport er deltagelse i diverse cups, håndboldskoler og håndboldcamps. Anders Høj, som til daglig arbejder som håndboldtræner på Idrætsefterskolen Lægården og også er talentansvarlig i TTH Holstebro, er en af initiativtagerne bag håndboldcampen, som afvikles torsdag og fredag i denne uge på Idrætsefterskolen Lægården.

- Jeg glæder mig til at tage imod de 45 unge håndboldspillere, som tjekker ind torsdag middag. Efterskolen er den perfekte ramme for campen. Her er der mulighed for overnatning, der er personale til at sørge for god forplejning, og vi kan bruge de idrætsfaciliteter, der er til rådighed på skolen. Det er dejligt, at vi har kunnet tilbyde campen i fællesskab med Holstebro Elitesport og Holstebro Håndbold. Vi håber, at de unge mennesker vil komme med godt humør og masser af lyst til at lære nye håndboldfinter. Vi har allieret os med ligaspillere fra begge klubber, så der er sørget for gode trænere og mulighed for at lære nogle af ligaspillernes egne tricks, siger talentansvarlig i TTH Holstebro Anders Høj.

På pigesiden er man også glad for set-uppet og samarbejdet.

- Vi har brug for at give børn nogle gode oplevelser med håndbolden. Som ligaklub ønsker vi også at signalere, at vi gerne vil tage et ansvar for at promovere håndboldsporten. Vi har allerede et fint samarbejde med TTH Holstebro omkring vores håndboldakademi og talentudvikling. Et samarbejde om at sikre, at der bliver ved med at være en talentmasse, mener vi også er meget vigtigt, kommer det fra Søren Nørgaard, som er U19-træner hos Holstebro Håndbold og i denne uge altså campansvarlig sammen med kollegaen Anders Høj.

21 drenge og 24 piger i alderen 11 – 13 år deltager i håndboldcampen. De 45 drenge og piger kan se frem til masser af håndbold og sjov i selskab med blandt andre Magnus Bramming og Camilla Pytlick. Campen slutter fredag eftermiddag kl. 15.00.

Tilbage