Håndboldcamp kommer igen næste år

15. november 2021

Efter en succesfuld camp i efterårsferien kan de 3 arrangører allerede nu melde ud, at de gentager campen næste år.

45 håndboldglade U13-håndboldspillere deltog i efterårsferien i 2-dages håndboldcamp på Idrætsefterskolen Lægården. De 45 håndboldspillere, som deltog i campen var primært fra Holstebro Kommune, men der var også deltagere fra Aars, Skanderborg og en enkelt fra Frederiksberg. Og de havde alle nogle gode dage på tværs af alder, køn og klub. Det kan de tre arrangører Holstebro Håndbold, TTH Holstebro og Holstebro Elitesport konstatere efter, at de har evalueret på campen og set de mange gode tilbagemeldinger, der er kommet fra deltagerne.

Anders Høj fra TTH Holstebro var en af de to trænere, som var ansvarlig for afviklingen af campen, og han er rigtig godt tilfreds med forløbet:

- Vi har nu afviklet vores første fælles camp og gjort os nogle erfaringer. Rammerne på Idrætsefterskolen Lægården var perfekte, så vi tænker helt klart, at vi skal have landet en ny aftale med Lægården. Derudover var det super godt, at vi havde forskellige ligaspillere, som var gæstetrænere, siger Anders Høj, som bliver bakket op af sin kollega fra Holstebro Håndbold Søren Nørgaard, som primært var ansvarlig for pigerne.

- De 25 piger som deltog var meget forskellige og der var niveau forskel, men det havde vi taget højde for i planlægningen, så alle var med og fik noget ud af træningen. Det vigtigste var, at de havde det sjovt og fik spillet en masse håndbold, kommer det fra Søren Nørgaard.

Holstebro Elitesport var den 3 partner i campen. Gitte Skoubo fra Holstebro Elitesport er som de øvrige også meget tilfreds med campens afvikling og glad for de mange positive tilbagemeldinger, der efterfølgende er kommet.

- Fra vores side gik vi ind i campen, fordi vi tror på, at det er den slags oplevelser, der kan være med til at fastholde de unge i håndboldsporten. Håndbold er en af vores prioriterede idrætter i forhold til vores aftale med Team Danmark, så derfor bakkede vi selvfølgelig også op om det gode initiativ, da de to klubber i sin tid foreslog, at vi lavede en fælles camp, siger Gitte Skoubo og fortsætter.

- Vi har nu skabt en ramme for en fælles håndboldcamp. Der vil være nogle små ting, der skal justeres hen af vejen, men i forhold til antallet af deltagere, tidspunktet og lokationen, så kommer vi ikke til at ændre ret meget, konkluderer Gitte Skoubo fra Holstebro Elitesport.

Tilbage