Gode resultater ved Budapest Open

13. september 2021

Efter lang tid med Corona nedlukning var karateverdenen igen åbent.

Sølvmedaljevinder Mads Viberg Larsen længst til venstre. Sølvmedaljevinder Mads Viberg Larsen længst til venstre.

Karateverdenen har i lighed med alt andet været lukket ned for stævner i over et år. Nu ser det imidlertid ud til, at der også her er ved at være nogenlunde normale tilstande. For Budo Sportskarate Holstebro betyder det også, at der igen er åbnet op for, at kæmperne kan deltage i nogen af de mange internationale stævner og dermed komme i betragtning til EM- og VM. 

I weekenden havde Budo Sportskarate Holstebro sendt tre kæmpere til det 24. Budapest Open 2021. Turneringen er en af verdens største karateturneringer med deltagelse af 1700 elitekæmpere fra 34 nationer.

Sølvmedalje til Mads Viberg Larsen

Med Fem sejre i streg var Budo Sportskarate Holstebros seniorlandsholdskæmper Mads Viberg  Larsen den som opnåede det bedste resultat. Mads stillede op i den stærkt besatte Senior minus 75 kg klasse,  hvor det blev til sølv efter en tæt finalekamp mod den Ungarske hjemmebanefavorit  og OL bronzevinder fra Tokyo Gabor Spataki. 

For de øvrige kæmpere fra Budo Sportskarate Holstebro blev det til en flot top5-placering til Freya Vith Nielsen, som stillede op i klassen U18 minus 59 kg, mens Maria Bech Nielsen, som stillede op i minus 48 kg. klassen måtte nøjes med en sekundær placering.

 

Tilbage