DM-medaljer til Budo Sportskarate Holstebro

1. april 2022

Karateklubben fra Holstebro kom hjem fra DM med medaljer i flere årgange.

DM-medaljevinderne fra Budo Sportskarate Holstebro DM-medaljevinderne fra Budo Sportskarate Holstebro

Budo Sportskarate Holstebro deltog i sidste weekend i Dansk Karate Forbunds Danske Mesterskaber 2022 for senior, junior, cadet og ungdom. Mesterskaberne    blev afholdt i Solrød Idrætscenter.

Budo Sportskarate Holstebro kom hjem med hele 7 medaljer ud af 11 mulige for klubben.

21 årige Mads Viberg Larsen vandt som forventet Guld i Senior minus 84 kg klassen. Det er 6. gang, at Mads vinder DM-guld.

Det blev også til Guld i klassen Drenge Open 11 år ved Victor Dahl Mikkelsen som fik byttet sølvmedaljen fra 2021 ud med en guldmedalje.

Det blev til en flot sølvmedalje til Klaudia Sandra Walczak i Piger 13 år plus 49 kg klassen, som fik skiftet bronze medaljen fra 2021 ud med en af finere karat.

Efterfølgende hev klubben 4 bronzemedaljer hjem. De blev vundet af følgende kæmpere:  Andreas Sigh Nørgaard i Drenge Open  8 år, Maria Bech Lauritzen i U18 piger minus 53 kg, Onur Gunay i U16 minus 57 kg og  Abdeen Issa i U16 plus 63 kg.

Julia Hestbech i U18 plus 54 kg og Niklas Sigh Nørgaard i Drenge Open 11 år  kom begge i TOP 5 efter nederlag i bronze finalerne.

Kim Brix, cheftræner hos Budo Sportskarate Holstebro var godt tilfreds med de opnåede resultater:

- Resultaterne viser, at vi er på rette spor. I klubben har vi meget fokus på talentudvikling. Der er fint potentiale helt fra 8 år og op til vores DM-seniormester Mads Viberg. Det lover godt for fremtiden, konkluderer Kim Brix.