180 håndboldglade børn indtager Idrætscenter Vest

8. januar 2023

3. og 4. klasserne fra Tvis, Vinderup, Ulfborg og Nørre Boulevard Skole starter skoleugen med skumhåndboldstævne.

Håndboldglade børn fra 3. klasse på Vinderup Skole Håndboldglade børn fra 3. klasse på Vinderup Skole

Idrætscenter Vest sætter mandag rammen, når 180 skolebørn fra 3. og 4. klasse på Vinderup, Tvis, Ulfborg og Nørre Boulevard Skole sætter hinanden stævne til en sjov mandag med skumhåndbold.

Skoleeleverne fra 3. og 4. klasse har siden efterårsferien haft håndbold i idrætstimerne og stævnet er afslutningen på 1. etape af projektet ”Håndbold i skolen”, hvor skoleelever fra 3. og 4. klasse siden efterårsferien har haft håndbold i idrætstimerne.

Projektet er startet op af Holstebro Elitesport. Søren Nørgaard, som til daglig er træner i Holstebro Håndbold, er ansat som projektkoordinator og har haft ansvaret for håndboldundervisningen på skolerne og er nu klar til et gensyn med de mange børn han har undervist i håndbold siden efterårsferien.

- Jeg glæder mig til at se dem i rammerne på Idrætscenter Vest. Vi har haft fokus på den sjove leg med bolden og det er også det, der er fokus på i morgen. Der kommer til at være gang i den på alle baner hele dagen, lover Søren Nørgaard og fortsætter

- Min opgave bliver at styre dagen, så alle børnene får en god oplevelse med hjem. Stævner og Cups er noget af det som mange husker tilbage på med glæde. Derfor vil vi også gerne give dem en forsmag på, hvad der venter dem, hvis de vælger at begynde at gå til håndbold eller en anden idræt, siger Søren Nørgaard.

Søren Nørgaards næste opgave i projekt ”Håndbold i skolen” bliver at evaluere på det første forløb og så skal han ud i håndboldklubberne for at understøtte og inspirere de trænere, som skal modtage de nye håndboldspillere.

 

Tilbage