NM-guld til Budo Sportskarate

25. november 2019

Der var guld med hjem til Holstebro, da kæmperne fra Budo Sportskarate Holstebro deltog i de Nordiske mesterskaber.

Nybagte nordiske mestre: Mads Viberg Larsen og Oscar Engedahl Sørensen Nybagte nordiske mestre: Mads Viberg Larsen og Oscar Engedahl Sørensen

Landsholdskæmpere fra 7 nationer (Estland, Litauen, Island, Sverige, Norge og Denmark) var i denne weekend samlet i Sydbank Arena i Kolding. Anledningen var det 19. Nordiske WKF karatemesterskab. 

Fra Budo Sportskarate Holstebro deltog Mads Viberg Larsen, Sofie Viberg Larsen samt Oscar Engedahl Sørensen. Joakim Viberg Larsen var også udtaget til stævnet, men var desværre blevet lysken skadet kort tid inden stævnet.

Guld til ungt talent
Oscar Engedahl Sørensen er et af de nye talenter hos Budo Sportskarate. Han kunne efter lørdagens kampe også kalde sig nordisk mester i U16-rækken for kæmpere i minus 52kg-klassen.

Dobbelt nordisk mester
19-årige Mads Viberg Larsen fik endnu engang sat en tyk streg under, at han er en af de kæmpere, som kan og vil kæmpe med om medaljerne. 

Han tog 2 guldmedaljer med hjem, idet han både vandt guld i senior minus 75 kg som individuel og som ankermand på det danske hold.

De to Viberg-brødre er begge udtaget til senior-EM i karate til næste år og Mads Viberg Larsen er desuden udtaget til U21-EM.

 

 

 

 

 

Tilbage

keyboard_arrow_up