Holstebropige til talenttræning

11. december 2019

15-årige Johanne Sommer Asmussen er udtaget til sin første DHF-talenttræning

Johanne Sommer i gang med morgentræningen hos Holstebro Elitesport Johanne Sommer i gang med morgentræningen hos Holstebro Elitesport

Når klassekammeraterne fra 9.SA, Sportsklassen på Nørre Boulevard Skolen, torsdag den 19. december går på juleferie, vil det for 15-årige Johanne Sommer Asmussen være lidt anderledes.

Johanne er nemlig udtaget til Dansk Håndbold Forbunds talenttræning for årgang 2000-2001-2002-2003 og 2004. Talenttræningen starter den 19. december, og foregår i Vejen Idrætscenter. Johanne er årgang 2004 og hører er derfor blandt de yngste og for hende er det første gang, hun skal til talenttræning. 

Jeg havde ikke lige regnet med at blive udtaget, men blev meget glad, da jeg så det. Samtidig er jeg selvfølgelig også lidt nervøs for, hvordan det kommer til at gå. Men jeg ser frem til en masse god træning og sjove oplevelser med de andre piger, siger en forventningsfuld og glad Johanne Sommer.

Johanne kan se frem til 4 dage sammen med 74 andre håndboldtossede piger samt trænere, ledere og fysioterapeuter fra DHF. Blandt de 74 finder man også to andre tidligere Holstebropiger: Wilma Krautmeyer og Nanna Løvig Rasmussen.

Tilbage

keyboard_arrow_up