Fem deltagere – fem medaljer

4. september 2020

Holstebro Bueskytteforenings deltagere til ungdoms-DM kom alle hjem med medaljer.

På billedet til venstre ses medaljetagerne i recurve klassen. Fra venstre: Mat Gori Olesen, Victor Jacobsen, Emilie Storgaard Kristensen og Rasmus Brynning. På billedet til venstre er det Lucas Iversen. På billedet til venstre ses medaljetagerne i recurve klassen. Fra venstre: Mat Gori Olesen, Victor Jacobsen, Emilie Storgaard Kristensen og Rasmus Brynning. På billedet til venstre er det Lucas Iversen.

Ungdoms-DM i bueskydning var i år henlagt til Vordingborg. Som med så meget andet, satte Coronasituationen også sit præg på mesterskaberne, som i 2020-udgaven blev afviklet over 2 dage med recurveskytterne om lørdagen og compound skytterne om søndagen. Derudover var holdkonkurrencer aflyst i år. 

Recurve

I recurve konkurrencerne blev det til guld i kadetklassen (16-17 år). Emilie Storgaard Kristensen kunne nemlig for første gang kalde sig for dansk mester i hendes aldersklasser. Det samme kunne Victor Jakobsen, som blev dansk mester i aspirantklassen (14-15 år).Victor har været igennem en længere skadesperiode, men i kvalifikationen skød han hele 670 points ud af 720 mulige og var da også overlegen i hans 3 finalerunder.

I miniklassen (12-13 år) blev det til sølvmedalje til Matt Gori Olesen og Rasmus Brynning fik i sit sidste ungdoms DM en Bronzemedalje i herrejunior klassen (18-20 år).

Compound

I søndagens Compound konkurrence var Lucas Iversen helt alene om at repræsentere Holstebro.  Han skød fantastik hele dagen. Han kvalificerede sig som nummer to i Aspirant klassen (14-15 år), men i sin semifinale var han uheldig at tabe med ét point. I den efterfølgende bronze match vandt Lucas i overlegen stil med 146 points imod 136 til konkurrenten Malthe Andersen fra Lyngby. Lucas's score i bronzefinalen blev dagens højeste score. 

Lørdagens Medaljetagere i recurve klassen ved Ungdoms DM i Bueskydning. Fra venstre: Mat Gori Olesen – Sølv, Victor Jacobsen, Guld, Emilie Storgaard Kristensen, Guld og Rasmus Brynning, Bronze (Privat foto).

 

Billedtekst (Medaljetager compound):  Søndagens bronzemedalje vinder ved ungdoms DM, Lucas Iversen klar til at skyde med sin compoundbue (Privat foto).

Tilbage

keyboard_arrow_up